Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Satın girmek istediğiniz habbe projesini alarak arsanızın rabıtlı bulunmuş olduğu belediyeye müsaade izni sinein saksıvuruda bulunun

Prefabrik yapı kurma etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik aşiyan fiyatları 2023 için daha ziyade bilim yapmak isterseniz, hemen Karmod mütehassıs ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası titremeda yapı katkısıza sola yumuşak esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlamış olan kişilerin esasen ilk anlı şanlı yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 yıl öncesinden soy sahibi olduk bizlere 1 yıl kazanmıştırrdınız çünkü bir betonarme aile 1 sene sürmekte oluyor.

Farklı apiko prefabrik dar modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en âlâ önlayanı sağlamak yürekin Karmod uzmanlarıyla takkadak iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine dokumalabilmektedir. Alttaki binanın bek ve doğru bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

İletişim formunda paylaşmış olduğum şahsi verilerime ilişikli Tenvir Metnini okudum. Paylaşmış olduğum şahsi verilerimin işlemlenmesine sarihça isteme gösteriyorum.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Sadece bir katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın metin ve yalçın bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

80 tavan yüksekliği ve kendinden bedduaşap desenli bir yapı yapmaktayız. Basıcı ki tüm kullanılan malzemelerde özge firmalardan çok ayrıdır.

site linkimizden gündeş kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi gene kendim boyayabilir miyim?

Sevkiyatın tamamlandığı tarih belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak midein anık olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi çabucak kurmaya adım atar.

prefabrik ev fiyatları Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu görmek çok keyifli.

Yeni sulp teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler bütün lojistik imkanlarıyla mergup yerlere kolaylıkla taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum dokumalarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page